Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 48

Aflevering 48

Doe Maar Duurzaam

9-12-2018

| 148 x bekeken | 0 reacties
6
Automatisering & Industrie
Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. De uitzending van deze week staat volledig in het teken van de ‘Automatisering en de Industrie’.

We bezoeken verschillende ondernemers die laten zien hoe zij duurzame oplossingen en diensten in hun bedrijfsvoering integreren, het produceren en/of aanbieden.

Bijvoorbeeld; het versnellen, versimpelen en automatiseren van verificatieprocessen, innovatieve technieken om industriële slijtage of vervorming inzichtelijk te maken en duurzame oplossingen die bijdragen aan de klimaatdoelstellingen om CO2-uitstoot te verlagen.

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzending van “Doe maar Duurzaam” zondag 9 december op RTL7 om 13:00 uur.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 48 werd uitgezonden op zondag 9 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie