Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 42

Aflevering 42

Doe Maar Duurzaam

28-10-2018

| 221 x bekeken | 0 reacties
6
Bouw & Wonen
Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen.

Bouw & Wonen, een branche waar de duurzame innovaties zich in rap tempo opvolgen. We bezoeken verschillende ondernemers die laten zien hoe zij duurzame bouw en woon oplossingen in haar bedrijfsvoering integreren, produceren en aanbieden.

Bijvoorbeeld duurzaamheid in verlichting, de mogelijkheden om ondanks een BKR-registratie een woning te kopen. In de uitzending zien we ook verschillende bouw processen die goed zijn voor het milieu en hoe ondernemers dat toepassen binnen haar bedrijf. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op zondag 28 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie