Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 39

Aflevering 39

Doe Maar Duurzaam

7-10-2018

| 267 x bekeken | 0 reacties
6
Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. De uitzending van deze week staat volledig in het teken van ‘Duurzaam Ondernemen’.

We bezoeken verschillende ondernemers die laten zien hoe zij duurzame oplossingen en diensten in hun bedrijfsvoering integreren, produceren en aanbieden.

Bijvoorbeeld duurzaamheid in de automotive branche inzake carwrapping/ fleetmarking en wet en regelgeving bij het gebruik van milieubelastende en brandgevaarlijke vloeistoffen.

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzending van “Doe maar Duurzaam” zondag 7 oktober op RTL7 om 13:00 uur.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 39 werd uitgezonden op zondag 7 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie