Uitzending
Doe Maar Duurzaam - Aflevering 37

Aflevering 37

Doe Maar Duurzaam

23-9-2018

| 229 x bekeken | 0 reacties
6
Innovatie
Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen.

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich naast de kernactiviteiten, ook steeds meer te richten op duurzame innovaties en oplossingen. De uitzending van deze week staat volledig in het teken van innovatie. We bezoeken ondernemers uit verschillende branches die laten zien hoe zij innovatieve oplossingen en diensten in hun bedrijfsvoering integreren, produceren en aanbieden.

De transitie naar een duurzame samenleving gaat niet over n nacht ijs. Toch zijn we met zn allen al een heel eind op weg. Hoe we in een duurzame toekomst kunnen investeren en hoe ondernemers hierop inspelen, is te zien in de uitzending van Doe maar Duurzaam 23 september 2018 op RTL7 om 13:00 uur.

Deze uitzending van het programma Doe Maar Duurzaam met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op zondag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie