Uitzending
De Wilde Keuken - Zeewier

Zeewier

De Wilde Keuken

11-1-2012

| 3037 x bekeken | 1 reacties
6
We eten ervan, maar weten het niet. Zeewier is dagelijkse kost. Het zit in chocoladevla, in yoghurt maar bijvoorbeeld ook in tandpasta. Als bindmiddel. Maar is het ook te eten als je er geen yoghurt omheen roert? De Wilde Keukenchef eet zeewier uit een laboratorium op Texel en uit de Atlantische Oceaan voor Ierland. Veurtreffelijke kost, zegt Klootwijk. En de varkens die hij het voert zeggen het hem na, minder bekakt. Voorspelling: zeewieren zijn de boerenkolen van de toekomst en de rookworst die erbij hoort, wordt ook weer van zeewier gemaakt.

Presentatie: Wouter Klootwijk.

Deze uitzending van het programma De Wilde Keuken met de titel Zeewier is uitgezonden op woensdag 11 januari door NTR. De presentatie was in handen van Wouter Klootwijk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie