Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De Vloer Op - 8-7-2005

8-7-2005

De Vloer Op

1320 x bekeken | 0 reacties
7
Een pijnlijke vondst
Met Gijs Scholten van Aschat en Saskia Temmink. Gijs en Saskia zijn gelukkig getrouwd. Ze hebben twee zoons van tien en twaalf jaar. Gijs is op zakenreis geweest. Saskia vindt bij het uitpakken van zijn koffer een stapel behoorlijk pittige kinderporno. Gijs komt thuis.

Prins Carnaval
Met Gijs Scholten van Aschat, Huub Stapel, Peter Blok, Pierre Bokma en Stefan de Walle. Huubs droom wordt werkelijkheid: hij wordt Prins Carnaval. Alleen, het noodlot heeft toegeslagen. De dokter heeft hem op straffe des doods verboden nog een druppel alcohol te drinken. Met dit nieuws gaat hij naar de voorzitter (Peter). Het is aan de vooravond van carnaval.

Schotse kilt
Met Huub Stapel en Pierre Bokma. Huub en Pierre werken allebei op een sjieke bank. Directeur Pierre heeft gisteren een vrouw ontslagen die weigerde haar hoofddoekje af te doen. Huub is daar zo furieus over dat hij vandaag in een Schotse kilt op het werk verschijnt. Zijn functie vereist veel contact met klanten.

Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 8 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Pierre Bokma, Huub Stapel, Gijs Scholten van Aschat, Peter Blok, Saskia Temmink en Stefan de Walle. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie