Uitzending
De Vloer Op - 26-8-2005

26-8-2005

De Vloer Op

1754 x bekeken | 0 reacties
8
Moslimdonor
Met Saskia Temmink en Pierre Bokma. Saskia krijgt te horen dat haar man en zoon betrokken zijn bij een ernstig ongeluk. In het ziekenhuis wordt haar verteld dat haar man hersendood is en haar zoon zwaar gewond. De enige redding voor haar zoon is de lever van haar man naar hem te transplanteren. Maar haar man is moslim, en in zijn geloof mag hij geen organen geven, wel ontvangen. Pierre is de behandelend arts. Ze hebben nog een half uur.

Relatietherapie
Met Tjitske Reidinga en Stefan de Walle. Tjitske en Stefan zijn negen jaar getrouwd en het huwelijk is zo verslapt, dat ze de hulp van een relatietherapeute hebben ingeroepen. Die geeft hen de opdracht om te spelen dat ze elkaar voor het eerst ontmoeten.

Uitmaken
Met Egbert Jan Weeber, Eva Van der Gucht en Marcel Hensema. Eva heeft al twee jaar een verhouding met Egbert Jan, maar ze gaat het uitmaken. Dezelfde avond nog. Dat komt voor Egbert Jan wel op een heel ongelukkig moment. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 26 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Pierre Bokma, Tjitske Reidinga, Marcel Hensema, Saskia Temmink, Stefan de Walle, Eva Vander Gucht en Egbert-Jan Weeber.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie