Uitzending
De Vloer Op - 12-8-2005

12-8-2005

De Vloer Op

1047 x bekeken | 0 reacties
6
Moeder begraven
Met Stefan de Walle en Peter Blok. De moeder van Stefan en Peter verdween twee jaar eerder spoorloos. Aan de vooravond van Peters verhuizing bekent Stefan dat hij haar heeft vermoord en begraven in de tuin van Peter. Morgen komen de nieuwe bewoners...

Hoer
Met Stefan de Walle en Saskia Temmink. Na een avond in een café belanden Stefan en Saskia in een hotelkamer. Het is een goeie nacht geweest. Op een gegeven moment vraagt Stefan Saskia om het geld dat ze hebben afgesproken. Als alleenstaande vader met opgroeiende kinderen heeft hij dat geld hard nodig. Saskia weet zich absoluut niets te herinneren.

Submission 2
Met Gijs Scholten van Aschat en Saskia Temmink. Gijs krijgt de opdracht om het vervolg op Submission te maken. Zijn vrouw Saskia, net zwanger van hun eerste kind, vindt het veel te gevaarlijk. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 12 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Gijs Scholten van Aschat, Peter Blok, Saskia Temmink en Stefan de Walle.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie