Uitzending
De Vloer Op - 19-8-2005

19-8-2005

De Vloer Op

1268 x bekeken | 0 reacties
6
Vader en zoon
Met Johnny de Mol en Pierre Bokma. Johnny is als marinier uitgezonden naar Afghanistan met een elite-commando. Zijn vader Pierre was het daar falikant mee oneens. Niet alleen vanwege het gevaar maar ook om politieke redenen. Na twee maanden komt Johnny terug. Zwaargewond, invalide en hij weet nergens anders naartoe te gaan dan naar zijn vader.

Verdonk
Met Saskia Temmink en Johnny de Mol. Saskia is minister van vreemdelingenzaken. Zoon Johnny is tot over zijn oren verliefd op een uitgeprocedeerde asielzoekster die binnenkort teruggestuurd zal worden naar Somalië. Een land dat volgens het ministerie van zijn moeder compleet veilig is. Johnny zegt met zijn grote liefde mee te willen gaan.

Begraafplaats
Met Saskia Temmink en Johnny de Mol. Versierscène met als wapen dat Saskia de 250ste vrouw van Johnny is. Plaats van handeling: een begraafplaats. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 19 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Johnny de Mol, Pierre Bokma en Saskia Temmink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie