Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De Vloer Op - 29-7-2005

29-7-2005

De Vloer Op

962 x bekeken | 0 reacties
6
Twee vrienden (2)
Met Leopold Witte en Mimoun Oaissa. Leopold heeft niet zo'n zin meer om met boezemvriend Mimoun te gaan stappen. Hij wordt steeds vaker geweigerd bij discotheken en hij moet zich ook constant legitimeren en eigenlijk wil Leopold daar niet meer bij horen.

Op het eerste gezicht
Met Peter Blok en Leopold Witte. Peter en Leopold liggen al een hele nacht in de rij om aan kaartjes te komen voor een concert van U2. Peter wordt straalverliefd op zijn buurman. Nog nooit eerder viel hij op mannen.

Vacature
Met Peter Blok en Gijs Scholten van Aschat. Peter en Gijs zijn directeur van hetzelfde bedrijf. Er is een vacature voor een secretaresse. De profielschets levert wat problemen op. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 29 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Mimoun Oaissa, Gijs Scholten van Aschat, Peter Blok en Leopold Witte. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee