Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De Vloer Op - 15-7-2005

15-7-2005

De Vloer Op

1300 x bekeken | 0 reacties
6
Donorhart
Met Saskia Temmink en Pierre Bokma. Saskia heeft haar zoon van zestien verloren bij een verkeersongeluk. Zijn organen zijn gedoneerd. Saskia is de man op het spoor gekomen die het hart van haar zoon heeft. Met een smoes spreekt ze met hem af op een bankje in Artis.

Idols
Met Johnny de Mol en Stefan de Walle. Johnny is doorgedrongen tot de finale van een Idols-achtig programma, maar is uiteindelijk op een hardhandige manier onderuitgehaald. Hij zint op wraak. Hij heeft zich opgegeven als bediende bij de roomservice in het hotel waar de voorzitter van de jury (Stefan) logeert en weet zo tot zijn kamer door te dringen.

Apenpak
Met Huub Stapel en Pierre Bokma. Huub wordt wakker in een voor hem totaal onbekende hotelkamer. Naast hem ligt een persoon in een apenpak. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 15 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Johnny de Mol, Pierre Bokma, Huub Stapel, Saskia Temmink en Stefan de Walle. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!