Uitzending
De Vloer Op - 13-7-2007

13-7-2007

De Vloer Op

1287 x bekeken | 0 reacties
6
Even niet
Met Lies Visschedijk en Gijs Naber. Lies en Gijs zijn getrouwd. Seksueel is het niet 100%. Lies heeft nogal weinig zelfvertrouwen op dat gebied. Bij toeval komt ze erachter dat Gijs sekslijnen belt. Gijs komt van zijn werk en heeft ontzettende zin in Lies.

Verlegen
Met Lies Visschedijk en Mohammed Azaay. Lies is dodelijk verlegen en schrijft zich in voor een cursus die belooft mensen in tien lessen van verlegenheid af te helpen. Mohammed is de cursusleider.

Genezen/Opgegeven
Met Saskia Temmink en Gijs Naber. Gijs en Saskia hebben samen in het ziekenhuis gelegen op de afdeling oncologie met een zeldzame vorm van kanker. Het is nu twee maanden nadat ze zijn ontslagen en ze treffen elkaar weer voor het eerst. In het zwembad waar hun kinderen zwemles hebben. Gijs heeft gehoord dat hij 'schoon' is. Saskia daarentegen is opgegeven. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 13 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Gijs Naber, Saskia Temmink, Mohammed Azaay en Lies Visschedijk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!