Uitzending
De Vloer Op - 18-8-2006

18-8-2006

De Vloer Op

1254 x bekeken | 0 reacties
6
Vervangster gezocht
Met Carly Wijs, Hadewych Minis en Gijs Scholten van Aschat. Carly heeft nog ongeveer twee maanden te leven. Ze gaat naar de secretaresse van haar man en vraagt haar of zij na haar dood haar plaats wil innemen. In alle opzichten.

Burka zoekt imam
Met Leopold Witte en Pierre Bokma. Pierre is burgemeester van een kleine Limburgse gemeente. Hem komt ter ore dat tijdens de carnavalsoptocht een wagen zal meerijden met de titel Burka zoekt imam. Limburgse meiden in mini-burka's en imams met boerenpetten. Hij maakt zich er zorgen over en praat met Leopold, de voorzitter van de carnavalsvereniging.

Weerzien
Met Pierre Bokma en Mohammed Azaay. Mohammed verdiende vroeger op school wat bij door af en toe seks te hebben met zijn leraar Nederlands. Twintig jaar later is Mohammed inmiddels rector van de school waar Pierre komt solliciteren. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 18 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Pierre Bokma, Gijs Scholten van Aschat, Hadewych Minis, Leopold Witte, Carly Wijs en Mohammed Azaay.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!