Uitzending
De Vloer Op - 3-8-2007

3-8-2007

De Vloer Op

1301 x bekeken | 0 reacties
6
Boete doen
Met Stefan de Walle en Margôt Ros. Stefan heeft jaren geleden een auto ongeluk veroorzaakt waarbij de man van Margôt om het leven kwam. Margôt heeft altijd gevonden dat het de schuld was van Stefan. Sinds die tijd woont hij bij haar en doet hij boete. Jarenlang. Maar nu is er een moment van verzet.

Kind? Carrière?
Met Gijs Naber en Saskia Temmink. Gijs en Saskia zijn getrouwd en willen een kind. Maar zo laat mogelijk in verband met de carrière van Saskia. Ze hebben net gehoord dat Saskia toch zwanger blijkt te zijn. Saskia komt thuis en vertelt dat ze vennoot kan worden bij het advocatenkantoor waar ze werkt. Dat is een unieke kans. Saskia wil een abortus. Gijs wil het kind.

Burenliefde
Met Saskia Temmink, Stefan de Walle en Peter Blok. Saskia heeft sinds kort een verhouding met de buurman. Dat gaat ze aan haar man Stefan bekennen. Stefan heeft al jaren een verhouding met diezelfde buurman. Regie: Peter de Baan.


Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 3 augustus door Human. Hierin werd geacteerd door Gijs Naber, Peter Blok, Saskia Temmink, Stefan de Walle en Margôt Ros.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!