Uitzending
De Vloer Op - 20-7-2007

20-7-2007

De Vloer Op

956 x bekeken | 0 reacties
7
Vreemdgaan
Met Hadewych Minis en Leopold Witte. Hadewych vindt in de koffer van haar man die net een zakenreis heeft gemaakt een aangebroken pak condooms. Zij doen het zonder, want ze willen kinderen. Ze roept hem ter verantwoording.

Uit de kom
Met Hadewych Minis en Marg˘t Ros. Marg˘t wil van haar man af, maar durft nauwelijks ruzie te maken. Laat staan dat ze hem kan duidelijk maken dat ze bij hem weg wil. Hadewych is coach en begeleidt Marg˘t bij haar echtscheiding.

Inburgeringsexamen
Met Marg˘t Ros en Mimoun Oaissa. Marg˘t woont al 30 jaar in Nederland, maar ze zijn erachter gekomen dat ze eigenlijk de Wit-Russische nationaliteit bezit. Om in Nederland te kunnen blijven moet ze een inburgeringsexamen afleggen. Mimoun neemt het examen af.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 20 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Mimoun Oaissa, Hadewych Minis, Leopold Witte en Marg˘t Ros.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee