Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
De Vloer Op - 1-7-2005

1-7-2005

De Vloer Op

1172 x bekeken | 0 reacties
7
Burgemeester in nood
Met Mimoun Oaissa en Carly Wijs. Carly is burgemeester van een middelgrote provincieplaats. Er zijn wat problemen met de allochtone jeugd. Niet heel ernstig straatroof, relletjes, en dat soort dingen. Ze heeft besloten naar de jongens toe te gaan om eens een goed met ze te praten. Ze traint haar toespraak met haar voorlichter (Mimoun).

Darkroom
Met Leopold Witte en Egbert-Jan Weeber. Leopold is een brave huisvader uit Zwolle. Maar een keer in de maand springt hij uit de band en bezoekt hij een darkroom. Op een van die avonden ziet hij dat zijn zoon (Egbert-Jan) ook uit de darkroom komt.

Ongewenste e-mail
Met Carly Wijs en Leopold Witte. Carly is directrice van een goedlopend bedrijf. Ze heeft een e-mail bericht onderschept van een ondergeschikte die wel op een hele bijzondere manier over haar gaat. Leopold is die ondergeschikte. Regie: Peter de Baan.

Deze uitzending van het programma De Vloer Op is uitgezonden op vrijdag 1 juli door Human. Hierin werd geacteerd door Egbert-Jan Weeber, Mimoun Oaissa, Leopold Witte en Carly Wijs. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie