Programma
De Nieuwe Lekkerbek

De Nieuwe Lekkerbek

6
De Nieuwe Lekkerbek is een programma bij Omroep Max. In het programma gaat André van Duin op zoek naar thuiskoks, hobbychefs of culinaire uitvinders die een speciaal eigen recept hebben ontwikkelt. De kandidaten laten hun sensationele eet-uitvinding aan een vakkundige jury proeven en beoordeeld wie het beste idee heeft. Janny van der Heijden geeft ons in dit programma veel uitleg over smaakcombinaties, producten en de geschiedenis van bepaalde gerechten.
De eerste uitzending van De Nieuwe Lekkerbek is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op De Nieuwe Lekkerbek

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van De Nieuwe Lekkerbek online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • André van Duin André van Duin is geboren op 20 februari 1947 te Rotterdam. André van Duin is een Nederlands revueartiest, komiek, zanger, acteur, tekstschrijver, programmamaker en televisiepresentator. André van Duin presenteert nu De Nieuwe Lekkerbek. Als… Bekijk volledig dossier
 • Janny van der Heijden Janny van der Heijden was jurylid bij Heel Holland Bakt. Onlangs was Janny van der Heijden te gast bij M.. Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • De Nieuwe Lekkerbek - André van Duin presenteert nieuwe kookwedstrijd op NPO 1

  André van Duin presenteert nieuwe kookwedstrijd op NPO 1

  22-5-2018  Heel Holland Bakt-presentator André van Duin presenteert komende zomer het nieuwe kookprogramma De Nieuwe Lekkerbek. In het programma presenteren kandidaten hun nieuwe eetsensatie. De jury beoordeelt de eetuitvindingen op originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid.

  Ook Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden is te zien in het nieuwe MAX-programma. Janny neemt plaats in de jury van De Nieuwe Lekkerbek. Janny weet alles over voedsel en geeft in het programma uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten.

  Omroep MAX is nog steeds op zoek naar hobbykoks, thuisbakkers, foodies en culinaire uitvinders die ervan overtuigd zijn dat hun eetuitvinding de nieuwe tompouce, kroket of kapsalon is. Aanmelden kan tot eind juni op www.maxvandaag.nl/lekkerbek. De Nieuwe Lekkerbek is vanaf 1 augustus te zien.

  Lees verder