Uitzending
De Kwestie van Smaak - Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

De Kwestie van Smaak

30-11-2008

| 1892 x bekeken | 0 reacties
6
In de dertiende en tevens laatste aflevering van De Kwestie van Smaak gaat René samen met een aantal kids aan de slag om hun eigen Sinterklaasmaal te bereiden. Nou ja, maaltijd..?!

Het belooft een erg leuke aflevering te worden! René begint de dag in Haarlem. Samen met de 3 moeders van de kinderen gaat hij na het shoppen nog even naar de Koffie&Kado winkel om te genieten van een heerlijke koffie.

Hierna gaan ze samen de kinderen ophalen van school met wel heel speciaal vervoer: een meterslange limousine! Met de limousine rijden ze naar een chocolaterie waar de kinderen zelf hun eigen chocoladeletter mogen maken en versieren. Mmm, heerlijk gezellig! Eenmaal weer thuis aangekomen gaat René natuurlijk weer snel de keuken in om een aantal heerlijke recepten te bereiden.

De recepten van deze week zijn:

- Winterwortelsoep
- Verpakte varkensoesters
- Mesclunsalade
- Pepernotenparfait
- Kinderpizza's

Deze recepten kun je vanaf zondag nalezen op deze website onder het kopje 'recepten'.

Natuurlijk kun je alle afleveringen van De Kwestie van Smaak op deze site terugkijken. Op de videopagina kun je tevens alle recepten en technieken voor in de keuken bekijken.

Deze uitzending van het programma De Kwestie van Smaak met de titel Sinterklaas is weer in het land! is uitgezonden op zondag 30 november door RTL4. De presentatie was in handen van René Lancée.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie