Uitzending
De Kwestie van Smaak - Professionele kooktips

Professionele kooktips

De Kwestie van Smaak

12-10-2008

| 2282 x bekeken | 0 reacties
4
De zesde aflevering van De Kwestie van Smaak staat in het teken van professioneel koken! Joost kan al behoorlijk koken, maar zou graag nog wat professionele keukengeheimen te weten willen komen. Andrea vertelt dat Joost thuis nog wel wat tips zou kunnen gebruiken voor de planning in de keuken. René gaat deze enthousiaste hobbykok de fijne kneepjes van het vak leren.

René en Joost bezoeken eerst Boerderij Baanbrugge. Boer Dirco te Voortwis legt uit dat de smaak van vlees al begint bij de voeding van de koeien in de wei. Slager Ed van Leeuwen laat zien hoe een echte slager het vlees snijd. Bij maître de fromager Bob Manoth halen ze nog wat heerlijke kazen voordat ze naar huis gaan.

Thuis in de keuken bij Joost gaan de twee koks meteen aan de gang. Chefkok René geeft hobbykok Joost verschillende kleine professionele tips om nét dat beetje extra op tafel te kunnen zetten. Met deze tips kan ook iedereen thuis op een eenvoudige manier professioneel koken!

Deze uitzending van het programma De Kwestie van Smaak met de titel Professionele kooktips is uitgezonden op zondag 12 oktober door RTL4. De presentatie was in handen van René Lancée.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie