Uitzending
De Kwestie van Smaak - Najaar 2008 aflevering 5

Najaar 2008 aflevering 5

De Kwestie van Smaak

8-10-2008

| 1665 x bekeken | 0 reacties
6
De vijfde aflevering van De Kwestie van Smaak staat in het teken van gezond en lekker eten! Charlotte en Alexander willen graag gezond en lekker koken voor hun gezin, maar het moet ook niet te ingewikkeld worden. René laat zien hoe ze eenvoudige en lekkere gerechten met groente en fruit kunnen maken.

René gaat eerst met de kinderen naar een moestuin om daar groente en fruit te halen. In de tuin en de kas laat René de kinderen zien dat groente en fruit niet uit een blikje komen, maar natuurlijk van het land!

Weer thuis maakt René in een handomdraai twee smoothies voor Charlotte en Alexander. De kinderen vermaken zich ondertussen in de tuin. De kinderen zitten vol energie en hebben dus gezonde, gevarieerde voeding nodig. René laat in deze aflevering zien dat je heel gemakkelijk en snel met groente en fruit de lekkerste gerechten op tafel kunt zetten!

Deze uitzending van het programma De Kwestie van Smaak met de titel Najaar 2008 aflevering 5 is uitgezonden op woensdag 8 oktober door RTL4. De presentatie was in handen van René Lancée.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie