Uitzending
De Grote Woonwens - Zwaagdijk

Zwaagdijk

De Grote Woonwens

11-11-2009

| 1098 x bekeken | 0 reacties
7
Sharon (22 jaar) schrijft een brief voor haar ouders Ellen en Leen die in een oud huis in Zwaagdijk-Oost wonen. Ellen en Leen wonen daar drie jaar, samen met de andere kinderen uit het gezin: David (11 jaar) en Dennis (21 jaar). Sharon is erg bezorgd om haar ouders die nog steeds in een verbouwing leven. Volgens haar begint de moed hen in de schoenen te zakken en staat de wanhoop ze nabij.

Droomhuis
Toen Leen en Ellen hun droomhuis kochten, moest er alleen nog heel wat aan gebeuren. Maar ze waren zo weg van hun huis, dat ze met veel plezier al hun tijd, energie en beperkte budget in de verbouwing van dit huis staken.

Verbouwing stopt
Totdat Leen een jaar geleden hartklachten kreeg en daardoor vier keer opgenomen moest worden in het ziekenhuis. De verbouwing kwam hierdoor stil te liggen. Leen vindt dit verschrikkelijk en voelt zich machteloos. Ellen besteedt al haar tijd aan haar werk het begeleiden van David, hun elfjarige zoon die doof en verstandelijk beperkt is.

Wens
De wens voor Ellen en Leen is dat hun huis eindelijk eens helemaal afgemaakt wordt. De plafonds liggen overal open, het is er ijskoud, de verf bladdert van de muren, ze douchen in de keuken en naast al deze ellende is het huis ook nog eens levensgevaarlijk voor David.

Aanpakken
Nicolette en het installatietechnische vakteam nemen de boel over, ze pakken het huis grondig aan! Bij de verbouwing wordt ook rekening gehouden met hun dove zoon David, wie een grote verrassing staat te wachten.

Deze uitzending van het programma De Grote Woonwens met de titel Zwaagdijk is uitgezonden op woensdag 11 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee