Uitzending
De Grote Woonwens - Almelo

Almelo

De Grote Woonwens

4-11-2009

| 1256 x bekeken | 0 reacties
6
In haar wilde tienerjaren raakte Inge op 16-jarige leeftijd onverwachts zwanger van haar oudste dochter Julia. Tijdens deze zwangerschap leerde zij Michael kennen en sinds dat moment zijn ze onafscheidelijk. Michael steunde Inge volledig tijdens haar zwangerschap en ze besloten samen voor Julia te gaan zorgen.

Pleeggezin
Dat kon, mits ze een eigen woning hadden. Omdat dit eerst niet gerealiseerd kon worden, werd Julia in een pleeggezin geplaatst. Uiteindelijk hebben zij met moeite een arbeiderswoning kunnen kopen in Almelo. De woning stond al een tijd leeg en was zeer verouderd. Maar ze waren blij, want Julia kon weer thuiskomen en daar ging het om! Het enige wat ze konden doen was schilderen, verder niets. Alle meubels hebben ze gekregen.

Schimmel en vocht
Ze zijn dan wel gelukkig en herenigd, maar het huis verkeert zeker nog niet in goede staat. Als Nicolette het huis gaat bekijken, schrikt ze enorm. Vocht, schimmel, kou, verrotte kozijnen, onveilige elektra... Dit huis is geen gezonde plek om te leven. Dit vraagt om De Grote Woonwens!

Gezonde leefomgeving
Nicolette en het installatietechnische vakteam zetten alles op alles om een goede en gezonde leefomgeving voor Inge, Michael en de kinderen te creŽren.

Deze uitzending van het programma De Grote Woonwens met de titel Almelo is uitgezonden op woensdag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee