Uitzending
De Grote Woonwens - Najaar 2009 aflevering 8

Najaar 2009 aflevering 8

De Grote Woonwens

16-12-2009

| 1306 x bekeken | 0 reacties
6
In Puth, Zuid-Limburg, woont een gelukkig getrouwd stel, Yolanda en Paul. Zes jaar geleden kochten zij dit huis, hun droomhuis. Rondom het huis is veel ruimte voor hun dieren, wat voor hen doorslaggevend was. Zij hebben namelijk 3 teckels, 3 katten en 4 schapen, waar zij erg aan gehecht zijn.

Verborgen gebreken
Toen zij het huis kochten, zag het er heel goed uit. Pas toen ze gingen verbouwen, bleek dat het huis er veel slechter aan toe was dan gedacht, ze kwamen achter verscheidene verborgen gebreken. Daarnaast liepen zij door ziekte en ontslag flink in de schulden. Hierdoor was er geen geld voor verbouwen, ze waren al blij als ze de boodschappen konden betalen. Ze wonen nu al vijf jaar boven in een slaapkamer.

Uit de schulden
Toen zij er allebei weer bovenop waren, zijn zij gestart met een ballonnenzaak. Door veel te werken zijn zij sinds een jaar eindelijk helemaal uit de schulden. Maar nu is er in plaats van geen geld, geen tijd. Zij werken zich hals over kop, waardoor er geen tijd is om de verbouwing te realiseren.

Onbegonnen werk
Het is misschien ook onbegonnen werk deze verbouwing in je eentje te realiseren. Kale, afbrokkelende muren en open plafonds door het hele huis, elektra dat uit de muur hangt, schimmel in de badkamer, een gedateerde en lekkende keuken.. Dit vraagt om De Grote Woonwens!

Eindelijk kerst vieren
De Grote Woonwens pakt flink uit. Ze zorgen ervoor dat de energierekening enorm omlaag gaat, dat ze een heuse ontvangstruimte en werkkamer krijgen voor hun ballonnenzaak en dat ze lekker beneden kunnen wonen. Een grote wens van Yolanda was eindelijk eens thuis echt kerst te kunnen vieren. De Grote Woonwens zorgt ervoor dat dit voor hen een kerst wordt om nooit te vergeten.

Deze uitzending van het programma De Grote Woonwens met de titel Najaar 2009 aflevering 8 is uitgezonden op woensdag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!