Uitzending
De Dino Show - 14-4-2013

14-4-2013

De Dino Show

4062 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in deze eerste uitzending: presentator Carlo Boszhard, saxofonist Tim Wes en Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo. Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Met nieuwe sketches en natuurlijk FC Kip!

Carlo Boszhard is al jaren een graag geziene presentator op tv. Deze keer mag hij plaatsnemen als gast. Van Tim Wes weten we dat hij een natuurtalent is op de saxofoon. Maar wat zijn zijn andere kwaliteiten? En hoe gaat het nu met Ranomi Kromowidjojo? Na haar gouden winst in Londen willen wij haar nu het hemd van het lijf vragen.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. De Dino Show heeft nu ook de nieuwe miniserie ‘Broers’ – waarin Jandino’s wel héle kleine broertje te zien is. En “iedereen is blij”, want Churandy Martina is ook weer terug!

Deze uitzending van het programma De Dino Show is uitgezonden op zondag 14 april door NTR. Te gast waren Carlo Boszhard en Ranomi Kromowidjojo. De presentatie was in handen van Jandino Asporaat.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie