Uitzending
De ConsuMinderman - 12-11-2008

12-11-2008

De ConsuMinderman

1070 x bekeken | 0 reacties
6
Sebastiaan gaat actie voeren om iedereen aan de deurklopper te krijgen. De elektrische deurbel is een van de meest inefficiŽnte apparaatjes in een huishouden: hij wordt 99,99% van de tijd niet gebruikt, terwijl de transformator wel voortdurend aanstaat! Alle deurbellen in Nederland kosten zelfs evenveel stroom als de totale stroomvoorziening van een gemeente als Nieuwegein. Sebastiaan wil daarom Nederland deurbelvrij maken en hij begint actie in Nieuwegein. Hij gaat op zoek naar een alternatief voor de reguliere bel en komt uit op de deurklopper. Volgeladen met deurkloppers reist hij af naar Nieuwegein en spoort hij zoveel mogelijk inwoners aan om de stroomvretende deurbel hiermee te vervangen. Uiteindelijk probeert hij samen met zijn team de kloppers op de markt te verkopen. Een artikel in de krant, een interview bij de plaatselijke radio en de steun van de burgemeester moeten hem daarbij helpen.

Presentatie: Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen.

Deze uitzending van het programma De ConsuMinderman is uitgezonden op woensdag 12 november door LLINK. De presentatie was in handen van Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee