Uitzending
De 5 W's - Benoit Wesly

Benoit Wesly

De 5 W's

28-2-2010

| 3100 x bekeken | 0 reacties
6
Benoit Wesly is zakenman in hart en nieren. Hij bezit hotels, maar is samen met zijn twee zoons ook fervent supporter van voetbalclub MVV. Daarnaast is hij als Joods bestuurder actief in Joodse organisaties en heeft hij een Israelische echtgenote.

Vorig jaar werd Wesly benoemd tot honorair consul van Israel. Hij behartigt de culturele en economische belangen van dat land in Limburg en Brabant, een taak die hij zeer serieus neemt.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij zich voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Maastricht kandidaat gesteld als lijstduwer voor de VVD. Wesly staat op nummer 30, maar belooft: als ik met voorkeursstemmen word gekozen, ga ik echt in de gemeenteraad zitten.

Deze uitzending van het programma De 5 W's met de titel Benoit Wesly is uitgezonden op zondag 28 februari door Joodse Omroep. De presentatie was in handen van Deborah van der Starre en Naomi Italiaander.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee