Uitzending
Comedytrain - Stefan Pop

Stefan Pop

Comedytrain

25-3-2010

| 2462 x bekeken | 0 reacties
4
Op donderdag 25 maart staat Stefan Pop centraal.

Stefan Pop wordt in 1985 geboren in Rotterdam. Al op zijn vijftiende doet hij auditie voor Comedytrain, maar hij moet eerst zijn school afmaken. Na de middelbare school vertrekt hij naar Zuid-Amerika. Ondanks zijn andere bezigheden blijft Stefan contact houden met Comedytrain en treedt hij ook op in de Toomler. Op zijn negentiende doet hij nog een keer auditie en is vanaf dan volwaardig lid van Comedytrain.

Naast zijn optredens in Toomler speelt Stefan mee in zowel de Comedytrain Café- als de Theatertour en is hij enkele jaren redactielid bij het TROS-programma ‘Dit Was Het Nieuws’. In 2009 vertegenwoordigt hij samen met een paar andere jonge comedians Comedytrain op het Fringe festival in Edinbrough. Ook doet hij in dat jaar mee aan het VARA Leids Cabaret Festival, waar hij tweede wordt. Hiernaast is Stefan ook nog in de collegebanken te vinden. Wat hij studeert, wisselt voortdurend. Zijn lijst met studies bestaat onder anderen uit Geneeskunde, Spaans, Algemene Cultuurwetenschappen en Filosofie.

In september 2010 zal Stefan met zijn eerste soloprogramma ‘Popaganda’ in de Nederlandse theaters staan.

In deze uitzending van Comedytrain was Stefan Pop te gast. Deze uitzending van het programma Comedytrain met de titel Stefan Pop werd uitgezonden op donderdag 25 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie