Uitzending
Comedytrain - Howard Komproe

Howard Komproe

Comedytrain

18-3-2010

| 2097 x bekeken | 0 reacties
6
Howard Komproe werd in 1971 geboren in Den Haag. Al op vroege leeftijd was hij geïnteresseerd in het theater. Na de lagere school ging hij naar de balletmavo in Rotterdam. Komproe bracht een verplichte tijd in dienst door voordat hij naar de toneelschool in Utrecht ging. Toen hij naam begon te maken als stand-up comedian in het party- en clubcircuit, verliet hij de toneelschool en deed auditie bij Comedytrain.

Nadat hij zich had aangesloten bij Comedytrain richtte hij samen met Najib Amhali het comedy-quintet ‘Freshwagon’ op waarmee hij vaak op het podium stond. Naast het theater werkt Komproe ook voor televisie en radio. Zo had hij een hoofdrol in de Veronica-serie ‘Westzijde Posse’ en had hij een eigen radioshow op Talkradio. Ook presenteerde hij vele grote festivals.

In 2000 stond Komproe voor het eerst met een soloprogramma in het theater. Inmiddels heeft hij vijf avondvullende cabaretvoorstellingen op zijn naam staan.

Deze uitzending van het programma Comedytrain met de titel Howard Komproe is uitgezonden op donderdag 18 maart door de VARA. Te gast was Howard Komproe.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie