Uitzending
Business Class - Aflevering 38

Aflevering 38

Business Class

2-6-2024

| 187 x bekeken | 0 reacties
6
Prof. dr. Jaap van Duijn
De betekenis van de EU voor Nederland en de rol van de euro, daarover praat Harry met Jaap van Duijn. En wat gaat het nieuwe kabinet voor onze economie betekenen?

Dutch Clean Tech
Steeds meer professionele beleggers investeren in water. Waarom? Omdat zij heel goed begrijpen dat schoon water razendsnel schaars aan het worden is.

JR Shipping
Ondernemend en investerend Nederland wordt de kans geboden om mede-eigenaar te worden van een offshore service schip ‘at work’. “

Jos Beeres Wijnkoperij
De witte Tokaji van de legendarische furmintdruif heeft al eeuwenlang een goede reputatie. Met name de zoete wijnen zijn wereldberoemd.

Fotomuseum aan het Vrijthof
Suze bezoekt het museum en bekijkt de spraakmakende tentoonstelling van de Britse fotograaf en filmmaker Alison Jackson. De expositie 'Truth is Dead' toont zestig humoristische portretten.

Unity
In deze uitzending zal Nick Sebastiaan van Unity vertellen over de innovatieve en duurzame bedrijfsunits van Unity. Unity biedt inspirerende ruimtes voor ondernemers en beleggers

BlockchainTraders
Justin Kool, oprichter en directeur van BlockchainTraders, neemt met Harry de cryptocurrency markt door en bespreekt waarom cryptocurrencies een waardevolle aanvulling op een traditionele beleggingsportefeuille

Encore by Simonis
Aan de tweede binnenhaven van Scheveningen vind je Encore by Simonis. Voor vleesliefhebbers en visliefhebbers biedt het een brede keuze van gerechten op topniveau.

Fletcher Events
Samen met commercieel manager Laurence Drescher bezoekt Suze Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen tijdens de opbouw van een event. Die avond speelt Tribute to the Cats Band.

De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 38 werd uitgezonden op zondag 2 juni door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie