Uitzending
Business Class - Aflevering 25

Aflevering 25

Business Class

26-2-2023

| 823 x bekeken | 0 reacties
6
Liesbeth van Dijk
Oorlog in Oekraïne, een klimaatcrisis en nog meer ellende op de wereld. Hoe kijkt Liesbeth van Dijk hier tegenaan? Met Harry bespreekt ze het laatste nieuws. W

Schmidt Zeevis
Marcel van Breda vertelt Harry alles over de skrei, het is momenteel het seizoen van de vis. Ook heeft hij een nieuwtje: zijn winkel is voortaan ook op zondag geopend.

Jos Beeres Wijnkoperij

Deze onderscheidende Catalaanse rode wijn is gemaakt van dé Spaanse topdruif tempranillo, aangevuld met 30% garnacha.

GO
Henk Otten en Jeroen de Vries, Eerste Kamerleden namens GO, schuiven aan en praten met Harry over het laatste nieuws uit Den Haag.

Nico Koster
Fotograaf en kunsthandelaar Nico Koster blikt bij Harry terug op zijn zestigjarige carrière als chroniqueur van de Nederlandse kunstwereld.

SAA Verzekeringen
SAA, voluit Samenwerkende Assurantie Adviseurs, is een familiebedrijf dat sinds haar ontstaan 40 jaar geleden, mede door meer dan 150 overnames, uitgegroeid is tot een van de grootste onafhankelijke intermediairs.

In deze uitzending van Business Class waren Liesbeth van Dijk en Nico Koster te gast. De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op zondag 26 februari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie