Uitzending
Business Class - Aflevering 24

Aflevering 24

Business Class

20-2-2022

| 452 x bekeken | 0 reacties
5
Fintessa Vermogensbeheer
Martine Hafkamp, eigenaar en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer, verzorgt een nieuwe beursupdate. Met Harry bespreekt ze een aantal interessante bedrijven

Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel
Voormalig kunstrijdsters Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel schuiven aan bij Harry om te vertellen over kunstrijden. In 2010 richtte Joan de Stichting Kunstrijden Nederland (SKN) op.

Cerco Caffè
Michelle Kamphuis vertelt over het familiebedrijf waarvan ze inmiddels mededirecteur is. Cerco caffè levert espressomachines met bijbehorende capsules.

Honorair Consul van Oekraïne in Nederland
Suze bezoekt Emiel de Sévrèn Jacquet, de honorair consul van Oekraïne in Nederland. In het honorair consulaat aan de Zuidas in Amsterdam bespreken zij de huidige situatie in Oekraïne.

Jos Beeres Wijnkoperij
Marqués de Murrieta Reserva is Wijn van de Week. Het wijnhuis Marqués de Murrieta is het bekendste en oudste wijnhuis in het beroemde Spaanse wijngebied La Rioja.

BOTS by RevenYou
BOTS is een jong bedrijf dat de afgelopen periode een enorme groei heeft doorgemaakt. Het BOTS-team is divers en internationaal. Suze bezocht het kantoor en maakte kennis met het team

Restaurant Latour*, Noordwijk
Dit restaurant bevindt zich in het bekende hotel Huis ter Duin. Sinds 2005 heeft het een befaamde Michelinster. Onder leiding van Chef Marcel van Lier en Maître – Sommelier Stan Kerckhoffs

Willem van Hanegem
‘De Kromme’ schuift aan voor een update uit de voetbalwereld. En er is genoeg te bespreken, helemaal vanwege de affaire rond de bij Ajax vertrokken Marc Overmars.

Beumer Advocaten
Kim Beumer schuift aan en praat met Harry over de zaken die in haar branche spelen. Ze is gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Bovenal is ze founder van Beu..

Lees verder

De presentatie was in handen van Harry Mens en Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op zondag 20 februari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie