IQ FondsSuze gaat in gesprek met Dr. Paul Netherwood, de COO van IQ Fondsbeheer. Het fonds is net live en de eerste ontwikkelingen worden besproken.
Derk Jan EppinkAan tafel bij Harry bespreekt Derk Jan Eppink de politieke actualiteiten in onze buurlanden. België heeft een nieuwe regering onder leiding van premier De Wever. Wie zijn de nieuwe ministers en wat er gaat er veranderen? Duitsland gaat naar de stembus op 23 februari.
RisikoloosRisikoloos biedt ondernemers volledige ontzorging op het gebied van arbo en verzuim. Suze bezoekt Brasserie de Schoenmaker. Een familiebedrijf van bijna 90 jaar oud. Jan en Nathalie te Wierike runnen de kroeg die inmiddels is uitgegroeid tot een café, brasserie, zaal, catering en snackbar. Door het werken met Riskoloos ervaren zij minder gedoe rondom personeel.
Restaurant TriptyqueOp de begane grond van het oude Raadhuis in Wateringen zit het bijzondere restaurant Triptyque. Chef
Niven Kunz combineert zijn verfijnde kookstijl met een liefde voor het Westland.
ElevationMike Kolker, oprichter van Elevation, geeft Harry een update over zijn missie om financiering niet langer het struikelblok te laten zijn voor ondernemers met grootse plannen.
Klemko ElektrotechniekBij Klemko Elektrotechniek zijn ze gespecialiseerd in oplossingen om de energietransitie te versnellen, door installateurs te helpen om sneller, slimmer en efficiënter te installeren.
Gini CapitalLorenzo van der Struik vertelt aan Harry waarom investeren in AI een kansrijke stap kan zijn en waarom deze technologische golf nog maar net op gang is gekomen.
Jos Beeres WijnkoperijDe Nivarius Reserva is een klassiek gemaakte witte Rioja, met een moderne nuance; een kortere vatrijping met weinig zuurstofcontact.
In deze uitzending van Business Class was
Niven Kunz te gast. De presentatie was in handen van
Harry Mens en
Suze Mens. Deze uitzending van het programma Business Class met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op zondag 16 februari door RTL7.