Uitzending
Business Class - Aflevering 17

Aflevering 17

Business Class

4-1-2015

| 1386 x bekeken | 0 reacties
4
NewFysic
Menig bekende Nederlander heeft resoluut voor de afvalmethode van NewFysic gekozen. Marianne is directeur van NewFysic.

Judith Osborn
De flamboyante tv-persoonlijkheid kennen we voornamelijk van haar society-optredens, maar Judith is al jaren achter de schermen een gepassioneerd kunstenares.

Haye van der Heyden
In deze eerste uitzending van het nieuwe jaar kan niet anders dan dat onze columnist zich waagt aan een wel heel gedurfde voorspelling.

Hans Wiegel
Met de oud-VVD-leider bespreekt Harry in het nieuwe jaar onder meer het belang van de Provinciale Statenverkiezingen die op 18 maart 2015 worden gehouden.

Bram Moszkowicz
Met deskundige Bram Moszkowicz bespreekt Harry opvallende gebeurtenissen in de wereld van het strafrecht. Bram Moszkowicz werd vooral bekend als strafadvocaat.

Hotels van Oranje
Dit Noordwijkse hotel heeft haar wereldwijde reserveringsnetwerk versterkt door een samenwerking aan te gaan met een van de meest vooraanstaande ketens ter wereld.

Time To Talk
Psycholoog Carolina Sleijffers biedt in haar praktijk ondersteuning voor gezinnen middels kind- en oudercoaching. Ze vertelt hierover bij Harry aan tafel: ďDe meeste ...

Belgisch Restaurant Lieve
Geen land zo divers als BelgiŽ met haar mondiale steden en uitgestrekte landschappen. Of je nou Frans, Duits of Vlaams spreekt in BelgiŽ kan je altijd terecht.

Oscar David
Psycholoog en organisatieadviseur Oscar David heeft naam gemaakt met het vele malen herdrukte boek 'Het enneagram in management'.

ProBeleggen
De opening van het financiŽle jaar bespreekt Harry met beleggingsspecialisten Jim Tehupuring en Willem de Vocht van ProBeleggen.

De presentatie was in handen van Harry Mens. Deze uitzending van het programma Business-Class met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op zondag 4 januari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie