Uitzending
Buitenhof - Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Buitenhof

30-4-2017

| 988 x bekeken | 0 reacties
4
Sonja Barend
Aan de vooravond van 4 mei is Sonja Barend te gast. Onlangs verscheen haar debuut “Je ziet mij nooit meer terug”. In dit boek blikt Sonja Barend terug op het moment dat haar vader in 1942 werd weggevoerd en hoe deze gebeurtenis haar leven is blijven bepalen.

Dure medicijnen
De nieuwste generatie kankermedicijnen redt levens, maar zorgt ook voor een explosieve groei van de zorgkosten. En dus komen farmaceuten en ziekenhuizen steeds verder in conflict. Want waarom zijn de medicijnen zo duur? Hoe blijft de zorg betaalbaar als kosten voor medicijnen steeds hoger oplopen? In Buitenhof een debat met Marcel Levi, Chief Executive van UCLH in Londen, en Sander van Deventer, managing partner bij medisch investeringsfonds Forbion.

Hoe de Democraten de verkiezingen verloren
Donald Trump werd 100 dagen geleden geïnaugureerd als president van de Verenigde Staten. Om te begrijpen hoe dat heeft kunnen gebeuren, moeten we naar de Democraten kijken. Dat zegt politiek analist Thomas Frank, schrijver van het onlangs verschenen boek “Listen, Liberal”. Wat hebben de Democraten verkeerd gedaan? Waar begon het en welke rol speelde de Clinton Dynastie?

In deze uitzending van Buitenhof waren Paul Scheffer en Sonja Barend te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Pieter Jan Hagens en Marcia Luyten. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer werd uitgezonden op zondag 30 april door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie