Uitzending
Buitenhof - Peter Wennink, Hubert Smeets, Peyman Jafari, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Peter Wennink, Hubert Smeets, Peyman Jafari, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof

9-4-2017

| 1108 x bekeken | 0 reacties
5
ASML-topman Peter Wennink
Deze week vroeg Brainport Eindhoven 10 miljard aan het nieuwe kabinet om alle ambities waar te maken. De regio is het gebied met hoogwaardige maakindustrie waarvan ASML, de chipmachinebouwer uit Veldhoven, het visitekaartje is. In Buitenhof de topman van ASML, Peter Wennink.

Syrië: Hubert Smeets en Peyman Jafari
De Amerikaanse raketaanval op de Syrische luchthaven deze week heeft ook gevolgen voor de opstelling van Rusland en Iran. Een tweegesprek met Ruslanddeskundige Hubert Smeets en politicoloog en Irankenner Peyman Jafari.

De Franse verkiezingen met Mia Doornaert
Over twee weken gaat Frankrijk naar de stembus voor verkiezingen die nu al historisch worden genoemd. Mia Doornaert was in Parijs correspondent voor De Standaard, en volgde haar leven lang de Franse politiek van nabij. In haar boek De ontredderde Republiek zoekt ze de diepere oorzaak van de malaise van een land met zo'n glorieus verleden.

De presentatie was in handen van Paul Witteman, Pieter Jan Hagens en Marcia Luyten. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Peter Wennink, Hubert Smeets, Peyman Jafari, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing werd uitgezonden op zondag 9 april door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie