Uitzending
Buitenhof - Diederik Samsom, Joop van den Ende, Jan Paternotte, Peter Kwint

Diederik Samsom, Joop van den Ende, Jan Paternotte, Peter Kwint

Buitenhof

9-10-2016

| 1433 x bekeken | 0 reacties
3
PvdA-leider Diederik Samsom over de interne PvdA-verkiezingen en de komende Tweede Kamerverkiezingen. Mediamagnaat Joop van den Ende over cultuurbeleid in Nederland. Jan Paternotte (D66) en Peter Kwint (SP) over de samenwerking tussen hun partijen en hun ambities in de Tweede Kamer. Zondag 9 oktober in Buitenhof:

Diederik Samsom
Met flair gooide Diederik Samsom zich een paar weken geleden opnieuw in het diepe: hij wil de lijsttrekker van de PvdA worden. Dan moet hij eerst nog wel even de interne PvdA-verkiezingen winnen. En kan hij vervolgens het kunststukje van 2012 herhalen? Hoe spreekt hij de 'boze' kiezer aan die genoeg heeft van de PvdA?

Joop van den Ende
Joop van den Ende: de mecenas van Nederland. Jarenlang pleitbezorger van een goed cultuurbeleid. Hoe staan we er na jaren van bezuinigingen voor?

SP en D66
Jan Paternotte, nu nog fractieleider van D66 in Amsterdam, wil de Tweede Kamer in. Ook zijn Amsterdamse SP-collega, Peter Kwint, stapt over naar Den Haag. In de hoofdstad hebben ze nu twee jaar samengewerkt. Is die samenwerking voor herhaling vatbaar of zijn de verschillen te groot?

In deze uitzending van Buitenhof waren Diederik Samsom, Jan Paternotte en Joop van den Ende te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman, Pieter Jan Hagens en Marcia Luyten. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Diederik Samsom, Joop van den Ende, Jan Paternotte, Peter Kwint werd uitgezonden op zondag 9 oktober door de VARA, de VPRO en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie