Uitzending
Buitenhof - Colson Whitehead, Frans van Houten
Buitenhof - Colson Whitehead, Frans van Houten

Colson Whitehead, Frans van Houten

Buitenhof

8-9-2019

| 685 x bekeken | 0 reacties
6
Philips-topman Van Houten
Philips-topman Frans van Houten is te gast in Buitenhof. Met hem praten we over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van grote bedrijven, in een tijd dat de publieke opinie rondom het bedrijfsleven kantelt en ook het kabinet met stevige kritiek komt.

Colson Whitehead
'America's storyteller' Colson Whitehead stond onlangs groot op de cover van het invloedrijke Time Magazine. Na zijn met een Pulitzer Prize en National Book Award bekroonde roman 'De ondergrondse spoorweg' komt de auteur met een opvolger: 'De jongens van Nickel'. Het verhaal over twee zwarte tieners op een tuchtschool in Florida in de beginjaren van de burgerrechtenbeweging, gebaseerd op ware feiten, is met lovende recensies ontvangen. Oud-president Obama noemt het zelfs een 'noodzakelijk boek om te lezen'. In Buitenhof een gesprek met bestsellerauteur Colson Whitehead.

De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Colson Whitehead, Frans van Houten werd uitgezonden op zondag 8 september door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie