Uitzending
Buitenhof - Pieter Heerma, Huib Modderkolk

Pieter Heerma, Huib Modderkolk

Buitenhof

15-9-2019

| 352 x bekeken | 0 reacties
5
Pieter Heerma
Er zijn maar weinig mensen geboren als politicus, maar bij Pieter Heerma was dit duidelijk wel het geval. Zijn wieg stond in een Amsterdams CDA-gezin. Zijn allereerste werkplek was bij de CDA-fractie. Toch was de nieuwe fractievoorzitter van de christendemocraten tot nu toe relatief onzichtbaar. Op de zondag voor Prinsjesdag licht hij bij Buitenhof voor de eerste keer uitgebreid toe hoe hij naar de koers van zijn partij kijkt.

De opmars van de cybercrime
'Het is oorlog, maar niemand die het ziet', geschreven door Volkskrant-journalist Huib Modderkolk, laat een wereld zien waar een enkeling maar het fijne van weet. Digitale spionage tussen landen en bedrijven en bij burgers is echter diep in onze samenleving verankerd. En Nederland speelt in dat veld een belangrijke rol. Wat staat ons te wachten? Een debat met Huib Modderkolk, Frank Groenewegen van Fox-IT en Inge Philips, partner bij Deloitte.

De presentatie was in handen van Paul Witteman, Diana Matroos en Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Pieter Heerma, Huib Modderkolk werd uitgezonden op zondag 15 september door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie