Uitzending
Buitenhof - Pim van der Feltz, Liesje Schreinemacher

Pim van der Feltz, Liesje Schreinemacher

Buitenhof

6-10-2019

| 270 x bekeken | 0 reacties
4
Franse wijn, Schotse whisky en ook sommige Nederlandse kazen worden 25 procent duurder in de Verenigde Staten
Een gevolg van de uitspraak van de Wereldhandelsorganisatie WTO in een langslepend conflict over ongeoorloofde staatssteun van de EU en de VS aan vliegtuigbouwers. Is dit het begin van een Europees-Amerikaanse handelsoorlog? Een gesprek met VVD-Europarlementariër Liesje Schreinemacher.

Alarmerende berichten deze week: Nederland moet drastisch veranderen willen we de stijgende zeespiegel in de toekomst nog te lijf kunnen
Scenario's van kennisinstituut Deltares en het IPCC spreken niet alleen van het ophogen van de dijken, maar ook van het teruggeven van land aan zee en migratie. Wordt vechten tegen het water straks meebewegen met het water? En zijn we daar wel klaar voor? We spreken erover met zeespiegelonderzoeker Aimée Slangen, hoogleraar Urban Futures Maarten Hajer en gedeputeerde van Zeeland Jo-Annes de Bat.

In deze uitzending van Buitenhof waren Pieter Jan Hagens en Maarten Hajer te gast. De presentatie was in handen van Jort Kelder. Deze uitzending van het programma Buitenhof met de titel Pim van der Feltz, Liesje Schreinemacher werd uitgezonden op zondag 6 oktober door de VPRO en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie