Uitzending
Bij ons in de pc - Dineren en paparazzi

Dineren en paparazzi

Bij ons in de pc

26-4-2009

| 2029 x bekeken | 0 reacties
8
In de derde aflevering zie je o.a. rentenier Frank. Hij leeft van het kapitaal dat de verkoop van zijn bedrijf opbracht dat hij een paar jaar eerder verkocht heeft. Samen met zijn vriend Rogier geeft hij ‘Bij ons in chic Den Haag’ een dinertje thuis. Want eten doe je in Den Haag thuis, zeker in deze crisistijden.

Verder in deze aflevering aandacht voor de veertienjarige Floris uit Amsterdam Zuid. Hij heeft een fascinatie voor Bekende Nederlanders en houdt er een dure en bijzondere hobby op na: het fotograferen van BN’ers als een soort paparazzo. Zijn volwassen collega’ s zijn niet zo blij met hem want hij werkt zwaar onder de marktprijs…

Ook is er aandacht voor nieuwe etiquette. Etiquette deskundige Reinildis van Ditzhuyzen legt uit waarom plebsbestek (het op tafel opzichtig uitstallen van al je spullen, zoals sleutels, telefoon en agenda) anno 2009 echt niet meer kan.

Deze uitzending van het programma Bij ons in de pc met de titel Dineren en paparazzi is uitgezonden op zondag 26 april door de KRO. Te gast was Reinildis van Ditzhuyzen. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee