Uitzending
Bij ons in de pc - 10-5-2009

10-5-2009

Bij ons in de pc

1926 x bekeken | 1 reacties
8
Serie reportages waarin Jort Kelder er weer op uit trekt om de wereld van de rijke elite in kaart te brengen. Dit keer is hij niet alleen te vinden in Amsterdam-Zuid en in de P.C. Hooftstraat, maar bezoekt hij ook andere rijke plekken in Nederland zoals 't Gooi, Wassenaar en Den Haag. Er worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals jongeren, trends, feesten en eten, huizen en criminaliteit in Zuid. Nieuw is ook de terugkerende rubriek over etiquette, waarin Jort samen met deskundige Reinildes van Ditzhuyzen onderzoekt hoe het is gesteld met de goede manieren van de rijke koopverslaafden in de PC. Verder ook weer veel portretten van rijke Nederlanders uit de welvarende stadsenclave van onze hoofdstad. Kelder laat weer enorme contrasten zien tussen oud en nieuw geld en biedt bijzondere verhalen van (on)gewone mensen met ruimte voor een stukje vilein, melancholie, entertainment en diepgang. Het accent ligt in Nederland, alhoewel Jort af en toe ook de buitenlandse pendanten van de PC bezoekt.

Presentatie: Jort Kelder

Deze uitzending van het programma Bij ons in de pc is uitgezonden op zondag 10 mei door de KRO. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee