Uitzending
Bij ons in de pc - Den Haag en St. Tropez

Den Haag en St. Tropez

Bij ons in de pc

31-5-2009

| 10113 x bekeken | 0 reacties
9
In de laatste aflevering van deze serie keren we nog een keer terug naar het chique Den Haag waarde kijker een paar weken geleden al kennis maakte met Frank en Rogier.

Frank Jansen resideert al ruim 30 jaar in de hofstad. Na een carrière als succesvol interieurdesigner, doet deze welvarende rentenier en levensgenieter nu vooral waar hij zelf zin in heeft. Hij zet zich in voor goede doelen en organiseert hier en daar een feest.

Zijn vriend Rogier moet nog wel moeite doen om de schoorsteen rokende te houden en bestiert een interieur designwinkel in de chique Frederiksstraat.

Verder bezoekt Jort in deze uitzending St.Tropez waar we zien dat het oud geld op hele andere boten vaart dan de nouveau riche.

Deze uitzending van het programma Bij ons in de pc met de titel Den Haag en St. Tropez is uitgezonden op zondag 31 mei door de KRO. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee