Uitzending
Beau - Aflevering 55

Aflevering 55

Beau

15-11-2019

| 1496 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Merel Westrik over nieuwe liefde Pepijn Crone: 'Het is nog heel pril'
Merel Westrik stapte uit het keurslijf van het nieuws en koos voor het grote avontuur bij het Net5 van Linda de Mol. Precies een maand presenteert deze lady nu Ladiesnight. Echter is er vanuit haar RTL Nieuws-tijd wel iets blijven plakken.

'Ik heb liever een mooie leugen dan een slecht verhaal'
Peter Pannekoek vertelde als kind al zulke sterke verhalen dat zijn leraar zijn ouders belde of het wel goed met hem ging. In zijn zaterdagavondprogramma 'Sterke Verhalen' laat hij zien dat een verhaal niet gek genoeg kan zijn wat hem betreft.

Simone Kleinsma over Judy Garland: 'Die vrouw is één uit miljoenen'
De film Judy over de nadagen van Hollywood-icoon Judy Garland wordt overspoeld met lovende recensies. Renée Zellweger speelt de rol van haar leven als de tragische diva en wordt nu al genoemd als grote kanshebber voor de Oscar. Ook Simone Kleinsma kroop al eens in haar huid.

For One Night Only: de Beau-versie
Gisteravond trok het programma 'For One Night Only' op NET 5 ruim 800 duizend kijkers en ook vandaag hield het de gemoederen nog flink bezig. Zo was er ook kritiek op het feit dat de belofte helemaal naakt niet werd nageleefd. Dat gaat bij Beau in de studio toch anders. Kijk de hele aflevering voor het volledige fragment!

In deze uitzending van Beau waren Merel Westrik, Pepijn Crone, Peter Pannekoek en Simone Kleinsma te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 55 werd uitgezonden op vrijdag 15 november door RTL4 en NET5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie