Uitzending
Beau - Aflevering 59

Aflevering 59

Beau

21-11-2019

| 1118 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Lange Frans & Baas B samen met Nol Havens - Stapelgek
Sinds september zijn de twee muzikanten weer bij elkaar en nu is er een nieuwe single. Samen met Nol Havens, de zanger van VOF de Kunst, staken ze het nummer 'Stapelgek (Suzanne)' in een nieuw jasje.

Lange Frans en Baas B komen met nieuwe muziek!
In september kwamen Lange Frans en Baas B na tien jaar weer bij elkaar. Dat nieuws is niet onopgemerkt gebleven. Nu is er een nieuwe single! Het is een nieuwe versie van de megahit 'Suzanne', samen met Nol Havens, de zanger van VOF de Kunst.

Thierry Baudet streng ondervraagd door Peter R. de Vries over de breuk met Henk Otten
Forum voor Democratie bestaat vijf jaar. Het waren vijf veelbewogen jaren met de vertrouwensbreuk tussen de partij en Henk Otten van afgelopen zomer nog vers in het geheugen.

Peter R. de Vries over de laatste ontwikkelingen in de zaak Job Gosschalk
Lange tijd bleef het ijzig stil rondom de mogelijke strafzaak tegen casting director Job Gosschalk. Vandaag blijkt er een overeenkomst gesloten tussen Job Gosschalk en zijn aanklager. Waardoor die zaak nu gesloten lijkt, maar is daarmee het hele dossier Job Gosschalk gesloten?

Sem werd mishandeld in Gorinchem: 'Het leek alsof ze het op mij hadden voorzien'
Het hele land reageerde vol afchuw op een video waarin te zien is hoe de 15-jarige Sem in Gorinchem door een groep jongens wordt mishandeld. Samen met moeder Larissa vertelt hij zijn verhaal.

In deze uitzending van Beau waren Bart Zeilstra, Job Gosschalk, Lange Frans, Nol Havens en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 59 werd uitgezonden op donderdag 21 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!