Uitzending
Beau - Aflevering 58

Aflevering 58

Beau

20-11-2019

| 835 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Beau onder andere:

Johnny de Mol gaat helemaal solo het theater in!
Johnny de Mol gaat opnieuw het theater in met zijn onemanshow Hier Is De Mol! In zijn voorstelling vertelt en Johnny zijn levensverhaal.

Romée en Veerle maakten een mega succesvol handboek voor geneeskundestudenten
Geneeskundestudenten Romée Snijders en Veerle Smit ontwikkelden een speciaal handboek dat een mega succes werd onder collega-studenten. Inmiddels zijn de twee studentes 100.000 verkochte exemplaren verder en zijn er zelfs aanvragen vanuit het buitenland.

Tim en Tom Coronel showen hun zelfgebouwde mega-auto voor Dakar 2020
Met hun zelfgebouwde, beestachtige auto gaan de tweelingbroers Tim en Tom Coronel volgend jaar de wereldberoemde Dakar-rally rijden. Ze laten alvast even zien hoe deze gigantische auto er precies uit ziet.

Tim Coronel over zijn exit bij Expeditie Robinson: 'Ik wilde naar de finale'
Afgelopen zondag eindigde het Robinson-avontuur autocoureur Tim Coronel. Hoe kijkt hij terug op zijn deelname?

Advocaat Gerald Roethof over de ontwikkelingen in de zaak Nicky Verstappen
Het OM verdenkt Jos B. van het ontvoeren, misbruiken en verstikken van de destijds elfjarige Nicky Verstappen in 1998. Bijgestaan door advocaat Gerald Roethof stond Jos B. vandaag weer voor de rechter. Vanavond vertelt Roethof over de ontwikkelingen van vandaag.

In deze uitzending van Beau waren Johnny de Mol, Tim Coronel en Tom Coronel te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 58 werd uitgezonden op woensdag 20 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie