Uitzending
Beau - Aflevering 52

Aflevering 52

Beau

12-11-2019

| 531 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

KEiiNO - Spirit in the sky
Nederland begint lekker warm te lopen voor het songfestival. Cornald maas en Tim Douwsma stoken de boel alvast een beetje extra op. Daarom hebben ze KEiiNO, de succesvolle Noorse inzending van vorig jaar, meegenomen voor een optreden.

Cornald Maas en Tim Douwsma kunnen niet wachten op het Songfestival
Over precies een half jaar vindt de eerste halve finale van het songfestival plaats in Ahoy, maar over een maand barst het songfestival-circus al los in de Ziggo Dome. Het grote Songfestivalfeestwordt gepresenteerd door onder andere Tim Douwsma en Cornald Maas.

Kritiek op de Nederlandse aanval op IS-depot in Irak in 2015
De Nederlandse luchtmacht zegt de F16 vaarwel. Piloot Joost Luijsterburg schuift aan met de Olof van Joolen en Silvan Schoonhoven schrijvers van het boek 'missie F16'. Peter R. de Vries heeft kritiek op de situatie bij het munitiedepot waar het in 2015 in Irak misging. "Als de MH17 wordt neergehaald, is het land in rep en roer. Maar als door onze toedoen ergens anders 70 mensen om het leven komen, weet de premier het niet eens. "

EK voetbal 2020: 'Als dit nog fout gaat, eet ik m'n schoenen op'
Het is een spannende week voor voetballiefhebbers, we kunnen ons eindelijk weer eens plaatsen voor een EK. Jeroen Stekelenburg is de Oranje-man van de NOS en volgt de voetballers op de voet.

In deze uitzending van Beau waren Cornald Maas, Peter R. de Vries en Tim Douwsma te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 12 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie