Uitzending
Beau - Aflevering 40

Aflevering 40

Beau

14-5-2021

| 658 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

'In deze community ben ik mezelf geworden'
Aan de vooravond van het nieuwe programma 'Make Up Your Mind' vertelt dragqueen Envy Peru wat er allemaal schuilgaat achter de hoge hakken en make-up waar veel mensen bij dragqueens aan denken.

Gerard Joling - Shangri-La
Een oud nummer in een nieuw jasje en dan ook nog eens Gerard Joling achter de microfoon. We gaan swingend het weekend in!

Carlo: 'Jeangu maakt een statement'
De meningen zijn verdeeld: wat vinden we van het nummer van onze Songfestivalinzending Jeangu Macrooy? Carlo Boszhard is in elk geval duidelijk. Hij vindt de betekenis achter het nummer prachtig. Waarom? Dat zie je hier...

Ontroerend! Hier is Carlo's ambitie ontstaan...
Voor het nieuwe programma 'Make Up Your Mind' transformeren zeven bekende Nederlandse mannen tot flamboyante dragqueens. Bedenker en presentator Carlo Boszhard neemt ons mee in zijn jongere jaren, waar zijn voorliefde voor op het podium staan is begonnen.

'Meer respect voor ondernemerschap'
Volgende week komt het zakenblad met het voorportaal van de rijkenlijst: de Top 100 jonge, selfmade miljonairs onder de 40. Hoe is het om op zo'n jonge leeftijd al zo succesvol te zijn? We bespreken het onder andere met de bedenkers van de Felyx-scooters.

Dit wordt (volgens Helene) de EK-opstelling!
We staan aan de vooravond van het Songfestival, maar over een maand begint ook al het EK Voetbal. Frank de Boer maakte de voorlopige Oranje-selectie bekend. En zo ziet dat er volgens Helene Hendriks in de praktijk uit.

In deze uitzending van Beau waren Carlo Boszhard, Frank de Boer, Gerard Joling en Hélène Hendriks te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op vrijdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie