Uitzending
Beau - Aflevering 36

Aflevering 36

Beau

10-5-2021

| 718 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Verdachte rioolgeur
Ruim 400 bewoners moesten hun woning verlaten vanwege een verdachte geur die uit het riool kwam. Maar de geur is niet voor iedereen hetzelfde...

Komt er een Ferry 2?
Hij zuipt, snuift, dealt en legt mensen die hem in de weg staan meedogenloos om. Toch is crimineel Ferry Bouman uit 'Undercover' het meest geliefde karakter van Nederland. Niet voor niets krijgt Ferry van Netflix zijn eigen film. Met uiteraard de vertrouwde portie drugs, geweld, kampers en keiveel Brabants. In de hoofdrol: Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als DaniŽlle. De vraag is: komt er een deel 2?

Alles wat je moet weten over Ferry de film!
Hij zuipt, snuift, dealt en legt mensen die hem in de weg staan meedogenloos om. Toch is crimineel Ferry Bouman uit 'Undercover' het meest geliefde karakter van Nederland. Niet voor niets krijgt Ferry van Netflix zijn eigen film. Met uiteraard de vertrouwde portie drugs, geweld, kampers en keiveel Brabants. In de hoofdrol: Frank Lammers als Ferry en Elise Schaap als DaniŽlle.

Bizar heftig verhaal over vermissing Sumanta Bansi
Al drie jaar leeft de familie van Sumanta Bansi in een hel. De 22-jarige studente verdween in 2018 en sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Inmiddels gaat iedereen er vanuit dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen, maar haar lichaam is nog steeds niet gevonden. Vandaag besliste de rechtbank dat hoofdverdachte Manodj B. uit Hoorn nog minstens 90 dagen vast blijft zitten. Aan tafel de advocaat van de familie van Sumanta: Priya Soekhai en misdaadverslaggever Mick van Wely, die de zaak op de voet volgt.

'Rutte solliciteerde voor eigen baan'
Na weken van contemplatie presenteerde Mark Rutte in een interview in Nieuwsuur eindelijk de 'radicale ideeŽn' waar hij al een tijdje mee schermde. De minister-president ging door het stof om het vertrouwen terug te winnen en zijn vierde kabinet veilig te stellen. Aan tafel: Wouter de Winther en Floor Bremer.

Een bijzonder dier in Nederland!
Nietsvermoedend zat een boer uit Groningen op zijn trekker toen hij opeens een goudjakhals voorbij zag rennen. Hij pakte snel zijn telefoon en daarmee is er nu voor het eerst bewegend beeld van het bijzondere roofdier. Boswachter Arjan Postma was te gast.

In deze uitzending van Beau waren Arjan Postma, Elise Schaap, Frank Lammers, Jan Postma, Mark Rutte en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie