Uitzending
Beau - Aflevering 20

Aflevering 20

Beau

27-9-2019

| 2245 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Simon de Wit verovert de wereld met zijn covers in jaren 80-stijl
De 22-jarige Groninger maakt onder de naam Music by Blanks covers van hedendaagse hits. Hij heeft inmiddels meer dan een miljoen abonnees op YouTube. Wat doet dit grote succes met Simon?

Terugkijken op dertig jaar RTL Nieuws
Het RTL Nieuws bestaat woensdag dertig jaar. Nieuwslezers van het allereerste uur Jeroen Pauw, Loretta Schrijver en Rick Nieman blikken samen terug. Wat is er in dertig jaar allemaal veranderd en welke grote gebeurtenissen zijn de drie het meest bijgebleven?

Jeroen Pauw over de tv-transfer van Eva Jinek
Nu Eva Jinek naar RTL4 vertrekt, verliest Jeroen Pauw zijn Late-Night collega bij de publieke omroep. Wie wordt de opvolger van Eva?

Loretta steelt de show in The Masked Singer
Vanavond was de eerste aflevering van The Masked Singer. Naast de zangkunsten van BN'ers in hysterische pakken, was het vooral panellid Loretta Schrijver die voor de nodige hilariteit zorgde.

In deze uitzending van Beau waren Loretta Schrijver en Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 27 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie