Uitzending
Beau - Aflevering 16

Aflevering 16

Beau

23-9-2019

| 874 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Nienke Plas is genomineerd voor een Televizier-Ster
YouTube-ster Nienke Plas is genomineerd voor de Televizier-Ster voor haar Online-videoserie 'Shitty Diary.' Voor de alleskunner is het echter niet vanzelfsprekend. De grootste tip kreeg ze van haar grote liefde: ''Maak het zoals jij het leuk vindt om naar te kijken.''

'Fotografie is voor mij een uitlaatklep'
Fotograaf Geert Broertjes maakte een bijzonder project van zijn strijd tegen kanker. In Project K liet hij zich fotograferen en ontwikkelde hij de fotorolletjes in onder andere in zijn eigen chemo-urine.

Beau winkelt met het vermogen van Bill Gates
Bill Gates is een van de rijkste mensen op aarde. Met een vermogen van 92 miljard euro kun je dan ook behoorlijk wat leuke dingen kopen. Beau gaat online winkelen om te kijken wat je kunt doen met dit immense bedrag.

In deze uitzending van Beau was Nienke Plas te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 23 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee